07 November, 2013

Review: Mememe eyeshadow quad

I have another beauty review for you, It's all about the product I already mentioned in my last makeup post. It's Mememe eyeshadow quad in Goddess I received from Mojadrogerija.si.

SLO:
Spet je tukaj ena ocena kozmeticnega izdelka. Tokrat o izdelku, ki sem ga ze omenila v zadnji objavi. To je Mememe sencilo cetvorcek v odtenkih Goddess, ki sem ga prejela iz trgovine Mojadrogerija.si.


I’ve always found baked eyeshadows more difficult to pick up with a brush. It picks up the most when you swirl your brush around the shadow in circles. After you’ve done this a few times the shadow loosens up, making it easier to use.
The colours are all shimmery. They’re creamy too, so lovely to apply, and take little building up once you have the shadow on your brush. They can be used with dry or wet application. I’ve had no problems with this shadow staying on. It stays on all day easily, especially with an eyeshadow primer.

+ gorgeous metallic shades
+ very intense when applied wet
+ reasonable price (around 10E in Mojadrogerija.si)
+ handy to throw in your purse (the package is durable and it contains dark and light shades)
- quite hard to pick up, but they loosen up by using

Read my other review of a Mememe product HERE.

Vedno so se mi zdela 'baked' sencila malo zahtevna za nanesti na copic. Najvec produkta se nanese s kroznimi gibi.Po nadaljni uporabi pa se struktura povrsine zmehca, tako da je lazje za uporabo.
Vse stiri barve so blescece. So tudi bolj kremaste strukture, lahko je graditi pigmentiranost. Lahko se sencila uporablja s suhim ali pa tudi z mokrim nanosom za vecjo intenziteto barv. Jaz nisem imela problemov z obstojnostjo, sploh po uporabi podlage za sencilo se obdrzijo del dan.

+ sijajni kovinski odtenki
+ intenzivne, sploh z mokrim nanosom
+ primerna cena (okoli 10E v  Mojadrogerija.si)
+ prirocno za na pot ali v torbico (vsebuje svetle in temne odtenke, tudi embalaza je vzdrzljiva)
- na zacetku je nanos sencila na copic tezji zaradi trdote, ampak se hitro omehca

Preberite moje mnenje o drugem izdelku znamke Mememe TUKAJ.

Xx,
Nez

No comments:

Post a Comment