23 August, 2013

Artdeco products review: collaboration with online store Mojakozmetika.si

I was very honored and surprised when I got an offer to collaborate with Mojakozmetika.si!
They sent me the products to test and review. I hope you find it interesting and helpful!

Because the store is Slovene, i decided to write this post in Slovene language. :)



Zgoraj (od leve proti desni):

  • Illuminating shimmer krema - bronzed glow 07
Prvi vtis - izdelek je zelo lepo mazljiv in pigmentiran! Bronasta krema je zelo primerna za popestritev mejkapa poleti. Lahko jo naneseš kot bronzer ali rdečilo, enostavno jo potapkaš po ličnicah in že pričara svež in zdrav izgled. Lahko jo naneseš tudi na dekolte, ali pa kot senčilo; tako je tudi meni najljubše, saj je uporabno čez celo leto. Bronast odtenek lepo poudari modre oči, a zelo naravno. Krema je tudi super kot podlaga za senčilo!

  • Invisible lip contour
Brezbarvno črtalo je obvezen pripomoček za natančno občrtane ustnice, saj kot podlaga preprečuje, da bi se rob razlezel, hkrati pa podaljšuje obstojnost in intenziteto. Nanese se ga kot obrobo ali pa kar na cele ustnice.

  • Korektor Perfect teint illuminator - Illuminating yellow 08
Ta izdelek je must have v vsaki kozmetični torbici. Nanos je enostaven; v pikicah ga nanesete na predele, ki naj bi bili svetlejši (center čela, vrh nosu, pod in nad obrvmi, pod očmi, notranji kotiček očes, ličnice, okoli nosa, brada) in ga enostavno potapkate. Je dobro obstojen in ne leze v gubice. Hitro prikrije nepravilnosti in zagotovi zbujen videz. :) Želim si le, da bi bil dostopen v več odtenkih.

  • Tuš za obrvi Eye brow color pen
No, pa pridejo na račun tudi dekleta, ki želijo naraven izgled dopolnjenih obrvi. Črtalo lahko dopolni in nariše vsako dlačico posebej. Struktura je lahka, kar omogoča svetlejši nanos. Če se pri nanosu zmotite, ga sicer ne morete zabrisati kot senčila za obrvi, a to pomeni tudi, da je zelo obstojen. Barva je primerna za vse, saj se intenzivnost lahko uravnava z gostoto nanosa.

  • Magic fix
Prozorno tekočino se na šminko enostavno nanese s priloženim čopičkom, ki ne pokvari ostre linije ali barve šminke. Zagotavlja delno mat videz. Izdelek nekoliko izsuši ustnice, zato ustnice po odstranitvi dobro navlažite. Priporočam za vse ljubiteljice popolno nanesene šminke, saj zelo podaljša obstojnost. Reši tudi obstojnost cenejših šmink, tako da ni treba nanosa popravljati na vsako uro in po obrokih.

  • Puder bronzing powder
Še en must have izdelek. Vsebuje dva odtenka, zato ga lahko uporabljate za senčenje (pod ličnimi kostmi, kontura nosu, brade, čeljusti, senc) in tudi kot bronzer poleti. Zaščiti tudi pred UV žarki, vsebuje SPF 10. Je mat, vendar ne ustvari 'tortnega' videza. Enostaven je tudi za  uporabo na poti ker vsebuje gobico in ogledalce. 

Na spodnjih slikah imam nanešen bronzer, črtalo za obrvi, kremni bronzer in osvetljevalni korektor Artdeco.


  • Lak za nohte - 274
Lak je del kolekcije Tribal Sunset. Je prekriven, zadostuje tudi le ena plast, se tudi hitro posuši. Modern metalni odtenek pa je nepogrešljiv.

(Hvala Teji B. za preizkušnjo laka!)


Prihaja jesen, z njo pa tudi novi modni trendi- močno vinsko obarvane ustnice! Cel videz zaključite z nežnim očesnim mejkapom.

Preizkusila sem spodnje tri odtenke:



  • Črtalo soft lip liner waterproof - 091 (spodaj)
Trendi vinsko/fuksija barva pristoji vsakomur. Črtalo je enostavno za nanos in nekoliko suho, da je dolgo obstojno. Je tudi zelo pigmentirano, tako da je ena poteza s svinčnikom dovolj. Če ga uporabite kot šminko priporočam, da ustnice dodatno namažete z balzamom.



  • Črtalo soft lip liner waterproof - 092
Temno rdeč odtenek vsebuje tudi moder podton, zato zobe ob nasmehu optično pobeli.


  • Šminka perfect color - Autumn flower 032
Je srednje obstojna in pigmentirana, vendar se to upraviči z dejstvom, da je izredno vlažilna in ne povzroča 'zategnjenega' občutka. Jesenski odtenek je dovolj nevtralen tudi za tiste, ki niso navajeni kričečih šmink, vseeno pa jih elegantno poudari. Ta odtenek bo gotovo moja stalnica!




Nad kvaliteto ličil Artdeco sem presenečena, saj so tudi finančno dostopna. Brezčasni odtenki in odlična obstojnost.
Na voljo so vam v spletni trgovini Mojakozmetika.si (klik!), kateri se še enkrat zahvaljujem za izdelke.

XXX,
Nez

No comments:

Post a Comment